straatmeubilair

Leefbaarheid en duurzaamheid: twee begrippen die ons meer dan ooit bezighouden. Niet alleen rond het wonen, maar zeker ook rond werk en recreatie.

Er is meer aandacht gekomen voor het optimaliseren van de plaatsen waar we pauzeren en recreëren. Daarom bieden wij u een breed programma meubilair aan. Van banken tot prullenbakken, van bloembakken tot fietsenrekken, van stahulpen tot bewegwijzeringsborden.

Stuk voor stuk producten die mooi en degelijk vorm gegeven zijn. Voor de binnentuinen van kantoren, voor de groenstroken van industrieterreinen, voor sportcomplexen en jachthavens, voor campings en bungalowparken.

Het Eco programma is werkelijk uniek vanwege zijn milieuvriendelijk karakter (van de productie tot en met de verpakking).

!

Eco Afvalbak Mini

Nu deze week in de aanbieding
De kleine eco afvalbak in het programma, met een capaciteit van 30 liter. Hij is ook leverbaar met een kantelmechanisme. De vaste versie heeft een maat van 459 x 271 x 723 mm, de kantelbare is 150 mm hoger.
!
Slechts

Eco Afvalbak Maxi

De grote eco afvalbak heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter. Hij is leverbaar met of zonder deksel en heeft een formaat van 395 x 395 x 630 mm.
!
Slechts

Eco bank met arm- en rugleuning,

Een riante bank, die in 2- of 3-zits uitvoering kan worden geleverd
(1200 resp. 1800 mm lang). De zitting, met 3 planken, heeft een diepte van 400 mm. De bank, inclusief de rugleuning, heeft een hoogte van 866 mm. Leverbaar met één van de 3 hieronder afgebeelde armleuningen óf zonder armleuning
!
Slechts

Eco stoel met arm- en rugleuning,

Een heerlijk ruime stoel van 600 mm breed. De zitting heeft 3 planken en is 400 mm diep. Eventueel ook leverbaar in een verhoogde uitvoering t.b.v. senioren
!
Slechts

Eco tafel

Een robuuste en ruime tafel van 1200 mm lang en 530 mm breed. De hoogte is 500 mm, zodat hij goed bij de iets lagere banken en stoelen past.
!
Slechts

Eco ligbank

Het is heerlijk ontspannen op deze ligbank van 1265 mm lang; de rugleuning is 740 mm hoog. Hij heeft net als de stoel een breedte van 600 mm.
!
Slechts